Droog je was aan een droogrek

Steeds wanneer je een wasje hebt gedaan moet je weer een plek zoeken om het te drogen. Een wasdroger kost veel kostbare energie en sommige kledingstukken krimpen hiervan. Ook kan er kwaliteitsverlies optreden bij het veelvuldig gebruik van een wasdroger. De was buiten hangen is in Nederland nu eenmaal niet altijd een optie en de ruimte binnenshuis wordt al benut door meubelen, spulletjes en mensen. Je hebt immers ook wat loopruimte nodig, dus ga je op zoek naar een plek waar de was niet in de weg hangt. Door een droogrek aan het plafond te hangen los je het allemaal in één keer op! Op speurtocht naar ruimte om je droogrek neer te zetten hoeft niet meer, want jouw droogrek hangt hoog en….. Juist!

Een plekje zoeken voor jouw droogrek

Even snel de was ophangen voor je de deur uit gaat, zodat je het later kunt afhalen en opvouwen. Maar je weet van tevoren nooit of er een buitje gaat komen, dus buiten hangen is onhandig. Een wasrek aan het plafond hangen zorgt ervoor dat je al die extra ruimte benut. Want hoe vaak kruip je over je plafond om even iets te pakken? Nooit, natuurlijk! Een vol wasrek kan dan gewoon een dagje extra blijven hangen wanneer je weinig tijd hebt. Het hangt per slot van rekening niemand in de weg. Je kunt je droogrek natuurlijk ook boven een radiator hangen. Dan is het in een mum van tijd droog.

In alle soorten en maten

Kies het wasrek dat het beste in jouw woning past. Een grote wanneer je een lekker groot plafond hebt, of een kleintje voor de mensen die in een tiny house wonen. Een droogrek voor aan je plafond is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het wasrek is eenvoudig te monteren aan je plafond en zodra je de ideale plek hebt gevonden heb je nooit meer een rommelig gevoel wanneer je was te drogen hangt aan het droogrek. Maar pas wel op! Je huis is straks zo netjes opgeruimd dat je misschien wel vergeet dat je je was nog moet opvouwen! Veel plezier ermee!

Leave a Comment