Milieubewust met een Plasma aansteker

In plaats van al die plastic wegwerp aanstekers kun je beter kiezen voor een plasma aansteker. Die plastic troep verdwijnt namelijk niet wanneer je klaar bent met vuur maken. Die gooi je in de prullenbak. Uiteindelijk komt die aansteker dus terecht bij alle andere plastic troep die wij mensen in de oceanen achterlaten wanneer we het niet meer nodig hebben. Denk je dat lucifers een milieubewust alternatief zijn? Vergeet het maar! Duizenden bomen moeten worden gekapt voor het hout dat dagelijks voor lucifers wordt gebruikt. Met een plasma aansteker zit je goed! Dit is een duurzaam en planeet-vriendelijk alternatief. Je kunt gewoon steeds weer je vuurtje gebruiken zonder de wereld te vernielen.

Hoe werkt zo'n plasma aansteker dan?

Je laadt de plasma aansteker gewoon op met een USB kabeltje. Nadat je 'm helemaal hebt opgeladen kun je meer dan 500 keer een elektrische vlam maken. Geen fossiele brandstoffen dus, geen plastic en ook geen dode bomen. Als iedereen een plasma aansteker zou gebruiken, zouden we deze prachtige planeet een groot plezier doen. Een Pages elektrische aansteker is een goed idee om voor onze eigen toekomst te zorgen. En de toekomst van onze kinderen. Zeker wanneer je je Pages elektrische plasma aansteker ook nog eens oplaadt met groene energie of je eigen zonnepanelen.

Veiligheid voorop

Bovendien zorg je met een plasma aansteker niet alleen voor de veiligheid van het milieu, maar ook die van jezelf. Hoe hard het ook waait, je kunt de Pages elektrische aansteker gewoon gebruiken. Dus niet rommelen met je hand naast je vuurtje, eroverheen hangen met het gevaar je haar of baard in de fik te steken. Gewoon even klikken en klaar! Veilig, milieubewust en ontzettend praktisch dus, zo'n Pages elektrische plasma aansteker. Je wierookje brandt een stuk mooier wanneer je deze aansteker gebruikt. En als klap op de aansteker wordt ook nog eens 10% van de winst van deze plasma aanstekers gedoneerd aan het goede doel; Ocean Cleanup. Samen maken we de wereld beter!

Leave a Comment