Hippe armbandjes met telefoonnummer

Als je lekker op vakantie bent met je kinderen wil je ze met een gerust hart kunnen laten spelen in de speeltuin. Je wilt je geen zorgen hoeven maken en je wilt dat je kind veilig is. Dan is het een goed idee om te kiezen voor een armbandje met telefoonnummer. Zo kun je je kind veilig op weg sturen voor avonturen rond het huis of op vakantie. Maar SOS bandjes hebben alleen nut als je kind ze ook graag draagt. Je kent vast de saaie plastic bandjes wel. Kies liever voor een mooi, stoer of hip armbandje. Een enkelbandje is nog beter. Kinderen vergeten vaak dat ze deze dragen, terwijl ze een armbandje nog wel eens af willen doen.

Op maat gemaakt

De enkel- en armbandjes van Persoonlijk voor jou – De armbandenfabriek kunnen tegen zonnebrand, zeewater en zwembadwater. Dus ook in het zwembad kunnen ze gedragen worden. Ze zijn er in elke gewenste kleur, worden op maat gemaakt en hebben een elastiekje waardoor ze comfortabel zitten. Het telefoonnummer van één van de ouders komt erop zodat je altijd bereikbaar bent mocht er iets aan de hand zijn. Een stukje gemoedsrust voor de ouders en veiligheid voor je kind. En ga je naar het buitenland? Zorg er dan voor dat je 00316 gebruikt. Zo ben je ook daar altijd bereikbaar.

Met een veilig gevoel op pad

Je kind kwijtraken op een drukke plek of op vakantie, is de grootste angst van elke ouder! Stel dat je kind toch onverhoopt verdwaalt, dan kan er door de omstanders via het armbandje altijd contact worden opgenomen met de ouders. Op die manier kan je kindje wel met een veilig gevoel op pad. Het is verstandig om wat uitleg bij de armband te geven als je hem om doet bij je kind. Vertel dat als ze verdwaald zijn ze naar een andere ouder moeten gaan aan wie ze kunnen vragen of diegene papa of mama belt.

Leave a Comment