Adobe Systems Bibliotheek

 

Applicatie ontwikkelaar

 

 

Er zijn verschillende soorten computerprogrammeertalen, maar Adobe Systems Library of Code (Aero) is de meest populaire referentie voor het maken van toepassingen. Bibliotheken zijn toepassingen die vanuit een enkel bestand kunnen worden uitgevoerd. Het maken van toepassingen vanuit code wordt Application Programming Interface (API) genoemd. Applicatieprogrammeur verwijst ook naar een persoon die een database-ontwikkelaar raadpleegt die een spreadsheettoepassing raadpleegt.

De Applicatie ontwikkelaar Interface kan op een aantal manieren aan de eindgebruiker worden getoond, waaronder WYSIWYG, JavaScript Hier zijn enkele schermafbeeldingen.

Andere Adobe-softwareproducten zijn Photoshop, robat, Dreamweaver, ENDScape, Illustrator, ImageOK en Asnative. Gebruikers kunnen ook toepassingen ontwikkelen door gebruik te maken van Macromedia Flash en Adobe Contribute. Samen met deze producten stellen deze diensten de ontwikkelaar in staat webapplicaties te creëren.

De verhouding tussen software programma’s en gerelateerde websites wordt steeds groter. De Adobe-software biedt volledige ondersteuning voor de website-ontwikkelaars om toepassingen te publiceren en te beheren.De pakketten zijn zo ontworpen dat zowel de ontwikkelaar als de site-eigenaar kunnen ontwikkelen met behulp van de juiste hulpmiddelen. Bij het kiezen van dit softwarepakket, selecteer degene die betrekking hebben op uw behoeften.

Het AIR-systeem is een modern platformoverschrijdend raamwerk voor webtoepassingen dat wordt gebruikt om AIR-toepassingen te maken. Het AIR-systeem bestaat uit een bewerkbare teksteditor, genaamd de AIR-editor, en een Framework Disk tether manager, genaamd de Disk tether Manager.

De AIR-editor wordt gebruikt om toepassingen te maken. Met deze toepassing kan de ontwikkelaar nieuwe toepassingen maken en bestaande toepassingen aanpassen. Het maken van een nieuwe toepassing gebeurt door het selecteren van het aantal gewenste componenten. Zodra de applicatie is gemaakt, kan de ontwikkelaar deze implementeren door gebruik te maken van de Disk Tray Manager, ook bekend als Disk Temporaryount.

De Disk Temporaryount Manager is verantwoordelijk voor het verlenen van toegang tot en het verkrijgen van gegevens van de systeemschijfpartities. Aangezien het onderdeel Schijfhulpprogramma ook in het systeem is opgenomen, is de primaire taak van dit programma de ondersteuning van de integratie van het Schijfhulpprogramma met het primaire besturingssysteem.

Volledige automatisering is geïmplementeerd in AIR-systemen. Er is bijvoorbeeld een commando voorzien om de hardware configuratie utility te openen. De ontwikkelaar kan dit commando gebruiken om de systeemparameters handmatig aan te passen en kan de toestand van het systeem bewaken.

De integratie-eigenschappen van de AIR-systemen maken het vooral nuttig voor die ontwikkelaars die zich bezighouden met multimediatoepassingen en videobewerking. Door AJAX of een andere code voor de visuele verdiensten in te schakelen, beheert het AIR-systeem de multimediatoepassingen zonder dat de handmatige tussenkomst vereist is.

Het basisconcept van AIR behelst de integratie van een document met audio- en video-inhoud. Wanneer de ontwikkelaar de Adobe animatietoepassing gebruikt, kan hij of zij een aantal bitmapbeelden gebruiken en de AIR-technologieën maken het mogelijk om point-to-point animatie te hebben.

kies een optie om verbinding te maken met de server zoals XPathpeg of WMV.

geef de netwerkinstelling op, zoals TCP of HTTP.

lees meer:

Leave a Comment