Hoe je mobiele telefoon reparatie te doen in 20 minuten

 

Telefoon reparatie Tilburg

 

 

Wilt u uw mobiele telefoon reparatie gedaan te krijgen in 20 minuten of in een heel uur? Als je dat zou willen, heb ik een oplossing voor je. Je gaat naar StoreIt. Elke zwarte en witte winkel verkoopt telefoon onderdelen. Zodra je je telefoon hebt gerepareerd, kun je het onderdeel bestellen en via de post ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om je reparatie te personaliseren door een naam te kiezen en zelf met een foto te komen! Dat is ook een kosteneffectieve optie.

Als je je telefoon online repareert, hoef je ook niet naar een winkel te gaan, door de schappen te bladeren en je toestel uit de doos te halen. Alles wordt aan je telefoon gedaan en bij de reparatieservice is een gratis kaart bij je telefoon inbegrepen. Deze kaart kunt u aan uw telefoon geven wanneer deze gerepareerd is. Uw storingsdeskundige zal dit ook opnemen in het logistieke plan.

V: Moet ik mijn telefoon naar de reparatiewinkel brengen of moet ik het gewoon zelf doen?

A: Waarschijnlijk allebei, afhankelijk van uw telefoonrekening en hoeveel u uw telefoon plagieert. De meeste mensen hebben vaste tarieven voor telefoongesprekken en je batterij leeg hebben is het laatste wat je wilt. Het kan gemakkelijk zijn om een nieuwe dienst toe te voegen en u kunt misschien beter eenIT Support-bedrijf voor uw telefoon kiezen.

V: Van welke software moet ik een back-up maken?

A: De meeste telefoons worden geleverd met software die een back-up van uw telefoon kan maken, maar als die van u dat niet doet, kunt u een reservekopie kopen die het geheugen van uw telefoon kan opslaan.

V: Hoe stem ik mijn telefoon af op het audiosysteem van de huistelefoon?

A: U heeft een CD nodig die dezelfde naam heeft als uw telefoon en vergeet niet dat deze dezelfde moet zijn als uw telefoon. U kunt ook via de luidspreker van uw telefoon naar muziek luisteren zonder iedereen om u heen te storen. Er zijn telefoons zoals deze beschikbaar in de amazon store en kunnen ter plaatse worden gekocht

V: Hoe kan ik de naam van de beller veranderen?

A: U kunt het telefoonbedrijf bellen en vragen dat zij of uw nummer veranderen of u een naamswijziging e-mailen. Meestal vinden mensen het goed als u het nummer en de e-mail naar hun telefoonnummer wijzigt. U kunt ook met de klantenservice spreken en uitleggen dat u niet zeker weet wie het is en zij zullen u helpen.

V: Moet ik wachten met het kopen van een nieuwe telefoon of een technicus betalen om het te doen?

A: Dat hangt ervan af. Wat is de duur en het volume van uw gesprekken? Het hangt er ook vanaf of u uw lijnen hebt gecentraliseerd of niet. In het algemeen geldt dat als u meer dan 5 lijnen heeft, u een bezoek van een technicus moet overwegen. Als u minder lijnen hebt, kunt u verschillende methoden gebruiken om de lijnen af te plakken of zelfs geautomatiseerde telefoonbeheersystemen kopen om ze te beheren. De technicus zal u kunnen vertellen wat voor u het beste is.

V: Kan ik mijn mobiele telefoon gebruiken om faxen te maken/ontvangen?

A: Nee, althans niet erg effectief. De meeste grote fabrieken en bedrijven hebben hun eigen IT-afdeling en als ze zeker weten dat niemand hun faxapparaat gebruikt, dan zouden ze mensen niet aanmoedigen om het te gebruiken. Zorg ervoor dat u contact opneemt met uw telefoonleverancier of met de netwerkbeheerder als u een telefoontje krijgt met de vraag of u faxen wilt versturen. Zolang u niet specifiek iets hoeft te faxen, is er niets aan de hand.

V: Wat moet ik doen als mijn faxapparaat niet werkt?

A: Controleer eerst de geheugensticks in uw telefoon en de pinautomaat. Als u slechts 200MB geheugen heeft, is dit waarschijnlijk uw probleem. U kunt dit echter verminderen door er een ander stukje geheugen in te stoppen. Als u meer dan 5400MB geheugen heeft en uw telefoon voert een enkel telefoongesprek, dan werken faxapparaten over het algemeen niet zo goed. U kunt dit controleren door er een stukje geheugen in te zetten dat dichterbij ligt. Als uw telefoon echter zelfs dan nog beschadigd is, moet u een technicus raadplegen om er naar te kijken.

V: Kan ik het internet gebruiken om te faxen?

A: Nee, helaas niet. De reden hiervoor is dat faxapparaten over het algemeen niet genoeg capaciteit hebben om de procedure goed te laten werken. Als u uw faxnummer rechtstreeks vanuit uw internetbrowser belt, kunt u misschien dingen aan de gang krijgen, maar het is geen goed idee om via het internet te faxen. Er zijn tal van fhubazzles en diensten die veel snellere faxdiensten beloven. Als uw inbelverbinding traag is en uw faxapparaat geen geheugen meer heeft, kunt u misschien beter iets anders overwegen.

lees meer:

Leave a Comment