Hoe uw iPhone te repareren

 

Telefoon reparatie bergen op zoom

 

 

Volgens statistieken van de wereldwijde onderzoeksorganisatie kan het tot ongeveer twee weken duren om een nieuwe telefoon te ontvangen nadat de oude is gerepareerd.

Wanneer u contact opneemt met uw telefoonservice, zullen zij u vertellen welke onderdelen van de telefoon moeten worden vervangen en wanneer. Als u er zeker van wilt zijn dat uw telefoon snel wordt gerepareerd, kunt u het beste een winkel bellen waar ze alle onderdelen van de telefoon die hetzelfde zijn, repareren en weer in elkaar zetten. Dit betekent alle modellen van dat bedrijf.

Over het algemeen omvatten reparaties:

iPhone vervangende schermen en microfoons

LCD schermen en andere hardware

LCD monitoren en andere hardware

Daarnaast bieden zij ook:

VPN-diensten

Draadloze verbindingen en routers

Software en software-upgrades

Garantieregelingen

En meer…

Over het algemeen worden reparaties door het servicebedrijf op vrijwel dezelfde manier uitgevoerd als bij elk ander type werk. Ze gebruiken zelfs dezelfde boeken die u misschien gebruikt om u door uw huis van zaken te loodsen. Daarom is het niet altijd gemakkelijk om een reparatie uit te voeren.

Het kiezen van een gerenommeerd bedrijf om uw iPhone te repareren

Met het grote aantal van hen die er zijn, moet u zorgvuldig kiezen. Het is een goed idee om de zoekmachines te gebruiken die je een lijst van websites geven waar je kunt zoeken naar iPhone reparaties. Dit zou u een goede indruk moeten geven van de dingen die beschikbaar zijn.

U moet er echter ook rekening mee houden dat niet al deze websites degenen zijn die uw telefoon daadwerkelijk zullen repareren. Vergeet niet, dit is een grote business en ze vertrouwen erop dat deze telefoons in werkende staat zijn, dus je moet voorzichtig zijn bij het selecteren van een service center.

De iPhone zelf gebruiken

Natuurlijk, er is iets over het hebben van uw eigen telefoon en het is iets dat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Echter, als je niet geeft uw telefoon een goede schoonmaakbeurt en maken het zo glanzend als nieuw, kun je eigenlijk bespaart jezelf een hoop geld door het gebruik van een iPhone eenvoudige reparatie gids.

Natuurlijk, je telefoon gaat worden beschadigd in een paar stoten en schaafwonden en zelfs als het nog functioneel is dat gaat maken u rondlopen als kip zonder kop in aumbering van hoofd verwondingen. Echter, in plaats van je telefoon te slopen, maak je er een punt van om naar een reparatiecentrum te gaan en te vragen naar hun diensten. Dit bespaart u een hoop onnodige reparatiekosten en natuurlijk het ongemak van het moeten wachten tot uw telefoon weer bij u terug is.

ggy Lorigato is een dienstmeid en blogger die waarschijnlijk meer weet over het repareren van technologie dan de meeste mensen. Je kunt een gedetailleerde beschrijving van haar vele MISF video’s vinden op YouTube en ze heeft ook een website waar ze regelmatig tutorial geeft over het schoonmaken en onderhouden van elektronica. Een van haar bekendste video’s laat zien hoe je een iPhone schoonmaakt en onderhoudt. Een ding over haar video’s is echter dat ze haar tijd lijkt te nemen met elke video en meestal dezelfde hoeveelheid tijd die nodig is om een apparaat te repareren.

siliconen staken

Dit is een van de enige dingen die je kunt doen om je iPhone te repareren. Dit is handig als u uw iPhone glas of metaal wilt houden, of besluit om het een aangepaste coating te geven. Zodra u uw toestel weer werkend heeft, plaatst u het in een metalen of glazen hoesje. Deze case zal het beschermen tegen krassen en andere beschadigingen terwijl het een waterdichte laag toevoegt. Je kunt ook wax, coca of gewone olie gebruiken zodat het de coating op je telefoon zachter maakt. U kunt de hoes voor het toestel ook waterbestendig maken. Sommige mensen gebruiken het zelfs om hun telefoon te ontdoen van olieresten.

Apple schermen schoonmaken

Aangezien de LCD schermen hard zijn ontworpen, is het belangrijk dat je ze goed schoonmaakt. U kunt speciale schoonmaakdoekjes of reinigingsdoekjes van het merk Ensure kopen bij uw plaatselijke winkel of soms zelfs via internet. Gebruik een schoon wattenbolletje of wattenstaafje wanneer u over het scherm wrijft om het vuil en stof te verwijderen.

Glou herpes crème

Van deze crème wordt gezegd dat het een bacteriefactor is en helpt bacteriën te doden. Er wordt gezegd dat als je wilt dat je iPhone er oud uitziet, kijk er dan een tijdje niet naar. Verkoop je telefoon of geef hem aan een vriend. Het beste is om het aan een klein goed doel te geven die goed werk zal doen.

lees meer:

 

Leave a Comment